Werken bij Het Lokaal
Word jij onze nieuwe collega?

Barmedewerker

Parttime

Wij zoeken iemand die onze hoge norm van gastvrijheid en service waar kan maken. Jij staat garant voor de perfecte bereiding en het serveren van koffie, bier, wijn, cocktails en fris.

Als barkeeper werk je in een team van ervaren barmedewerkers. Jullie zijn verantwoordelijk voor het bereiden en serveren van de dranken – van koffies tot wijnen en van speciaalbieren tot cocktails. Jij voelt je als een vis in het water achter de bar, hebt ervaring als barkeeper en hebt elke dag zin om aan de slag te gaan.

Wie zoeken wij:

  • je weet van aanpakken en werkt  geheel zelfstandig achter de bar. Dit doe je snel, accuraat en je houdt overzicht en ziet wat er om je heen gebeurd. Toch blijf je gastvrij en vriendelijk ook als het druk is.
  • je kan minimaal 2 diensten per week werken. En je bent flexibel in je werktijden omdat deze ook geregeld ’s avonds en in de weekenden zullen zijn (wisselende werktijden).
  • Je hebt ruime ervaring als barkeeper en kunt daardoor een goede inschatting maken van wat het horecawerk inhoudt of je bent bereid om dit te leren.
  • Je bent gezellig en houdt van een wijntje of biertje, want dat doen wij ook.
  • We kunnen er nog meer mooie woorden in gooien maar eigenlijk zoeken we gewoon iemand die past bij Het Lokaal en niet bang is om hard te werken. Want bij Het Lokaal is het druk, dus wij weten van aanpakken en gaan elke dag tot het uiterste om het onze gast naar de zin te maken!

Wij bieden jou:

  • een uitdagende en zelfstandige functie  binnen een leuk team en een groeiend bedrijf.
  • een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring met prima secundaire voorwaarden.
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd vinden wij.

Solliciteren

Denk jij na het lezen van deze vacature dat dit jouw baan is maar heb je nog vragen? Dan kun je bellen met onze afdeling personeelszaken op 0412-622114

Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren! Klik dan op onderstaande Sollicitatie button en laat je gegevens achter.

Klik hier om direct te solliciteren